Tervetuloa PSYFY:n jäseneksi!

Suomen Psykofyysisen Fysioterapian Yhdistys järjestää koulutusta ja välittää ajankohtaista tietoa psykofyysisestä fysioterapiasta. Yhdistyksessä jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan erikoisalaansa, alan kehittymiseen ja psykofyysisen fysioterapian asemaan Suomessa. Yhdistyksen toiminnan puitteissa jäsenet voivat luoda ammatillisia kontakteja ja saada uusia näkökulmia omaan työhönsä.

Yhdistyksen säännöt löytyvät täältä.

Jäsenedut

  • Kolme kertaa vuodessa ilmestyvä PSYFY -jäsenlehti kotiin kannettuna
  • Mahdollisuus hakea apurahaa
  • Mahdollisuus julkaista oman työpaikan tai yrityksen tiedot palveluntarjoajien listalla

Kuka voi liittyä PSYFY:n jäseneksi?

PSYFY:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä fysioterapeutin tutkinnon suorittanut Suomen Fysioterapeutit ry:n jäsen. PSYFY:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta kiinnostunut fysioterapeutti. Jäseneksi liittyminen ei edellytä erikoistumista psykofyysiseen fysioterapiaan tai työskentelyä psykofyysisen fysioterapian alueella.

PSYFY:n kannattajajäseneksi voi liittyä PSYFY:n hallituksen hyväksymä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea PSYFY:n toimintaa. Kannattajajäsenyys ei edellytä fysioterapeutin tutkintoa tai kuulumista Suomen Fysioterapeutit ry:hyn. Kannattajajäsen saa kolme kertaa vuodessa ilmestyvän PSYFY-lehden, mutta ei muita jäsenetuja. Kannattajajäsenellä on yhdistyksen kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta eikä vaalikelpoisuutta.

JÄSENMAKSU​

PSYFY:n jäsenmaksu on 25€/vuosi (myös eläkeläisille). PSYFY:n jäsenyys on henkilökohtainen, jäsenyyttä ei voi siirtää toiselle henkilölle. PSYFY:n kannattajajäsenyyden hinta on 100 e/vuosi.

JÄSENTEN VERKOSTOITUMINEN​

  • Liity Facebook ryhmäämme! Facebookissa voit saada tietoa ja ilmoittaa psykofyysisen fysioterapian avoimista työpaikoista, koulutuksista, kursseista ja julkaisuista sekä muista jäseniämme kiinnostavista tapahtumista
  • Seuraa PSYFY:ä Instagramissa tunnisteella suomenpsyfy
  • Haluatko julkaista kirjoituksesi PSYFY-lehdessä? Ota rohkeasti yhteyttä lehtivastaavaamme Hertta Hynniseen osoitteessa lehti@psyfy.net. Lukijoiden kirjoitukset ovat erittäin tervetulleita!

JÄSENEKSI LIITTYMINEN​

1. En ole vielä Suomen Fysioterapeuttien jäsen

a) Liity samalla sähköisellä lomakkeella Suomen Fysioterapeuttien ja PSYFYn jäseneksi
b) Valitse kohdassa ”Yhdistys” PSYFY

Täytä lomake tästä

2. Olen jo Suomen Fysioterapeuttien jäsen

a) Mene Suomen Fysioterapeuttien eAsiointiin
b) Kirjautumista varten tarvitset jäsennumerosi (löytyy mm. Fysioterapia-lehden takaa osoitekentän vasemmalta puolelta)
c) Kirjauduttuasi sisään valitse ”Jäsentiedot” ja sieltä otsikon ”Jäsenyydet” – täältä voit valita PSYFYN joko ensisijaiseksi tai toissijaiseksi yhdistykseksi. Ensisijaisen yhdistyksen kautta olet äänioikeutettu Suomen Fysioterapeuteissa, toissijaisessa et.

Täytä lomake tästä

Ota yhteyttä

YHDISTYKSESTÄ EROAMINEN

Yhdistystoiminnan helpottamiseksi toivomme jäsenen ilmoittavan sähköpostitse, mikäli haluaa jäädä pois yhdistyksen toiminnasta. Ole hyvä ja lähetä eropyyntösi sihteerille osoitteeseen sihteeri@psyfy.net tai voit ilmoittaa erosta myös sähköpostitse Suomen Fysioterapeutteihin osoitteeseen toimisto@suomenfysioterapeutit.fi.

Yhdistyksen hallitus voi erottaa jäsenen, joka toimii yhdistyksen tarkoitusperiä tai sen toimielinten päätöksiä vastaan tai rikkoo fysioterapeuttien eettisiä periaatteita tai ei enää täytä laissa taikka yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja. PSYFY:n hallitus voi katsoa eronneeksi sellaisen jäsenen, joka on jättänyt maksamatta erääntyneen yhdistyksen jäsenmaksun kuluvan vuoden lokakuun loppuun mennessä.

Muissa jäsenasioissa voit ottaa yhteyden info@psyfy.net.