Ajankohtaista

Syyskoulutuksen 2018 toimittaja valittu

Viime vuonna fysioterapeutiksi valmistunut Tanja Ahonen Lappeenrannasta toimii PSYFY:n syyskoulutuksen toimittajana. Onnea Tanjalle ja kiitos hakijoille! Jäämme kiinnostuneena odottamaan, miltä koulutuspäivät näyttävät ammatillisesti nuoren fysioterapeutin silmin.

Toimittaja valittiin nyt neljännen kerran. Valinnan tekee PSYFY:n hallitus jäseniltä tulleiden hakemusten perusteella. Toimittaja pääsee maksutta syyskoulutukseen ja sitoutuu kirjoittamaan siitä artikkelin PSYFY:n jäsenlehteen.

Hakuilmoitus alla.

______________________________________________

Toimittajaksi syyskoulutukseen – maksuton osallistuminen – hae nyt

PSYFY ry on vuodesta 2015 tarjonnut yhdelle yhdistyksen jäsenelle mahdollisuutta osallistua syyskoulutukseen maksutta toimittajan roolissa.

Toimittajan tehtävänä on kirjoittaa vapaamuotoinen artikkeli syyskoulutuksesta PSYFY:n jäsenlehteen koulutuksen jälkeen. Artikkelin toivotaan välittävän koko koulutuksen sisältöä ja tunnelmia lukijoille. Halutessasi voit myös ilmaista koulutustunnelmia tekstin lisäksi valokuvin, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Toimittaja voi osallistua koko kaksipäiväiseen koulutukseen sekä ohjelman mukaisiin ruokailuihin maksutta, mahdolliset matkakulut toimittaja maksaa itse.

Voit hakea tehtävään, jos olet PSYFY ry:n jäsen. Kirjoita itsestäsi ja kirjoittamiseen liittyvistä ajatuksistasi lyhyt esittely ja lähetä se osoitteeseen sihteeri@psyfy.net 10.8.2018 mennessä. Kirjoittaja valitaan lähetettyjen esittelyjen perusteella hallituksen kokouksessa ja kaikille tehtävään hakeneille ilmoitetaan tuloksesta 31.8.2018 mennessä. Jo maksettu syyskoulutuksen osallistumismaksu palautetetaan toimittajaksi valitulle.

Olet etsimämme henkilö, jos sana on hallussa ja osaat tiivistää kokemuksen tekstiksi. Hae rohkeasti mukaan!

Katso syyskoulutuksen 2018 ohjelma tästä