Jäsenedut ja -ehdot

Jäsenedut

Suomen Psykofyysisen Fysioterapian Yhdistys järjestää koulutusta ja välittää ajankohtaista tietoa psykofyysisestä fysioterapiasta. Yhdistyksessä jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan erikoisalaansa, alan kehittymiseen ja psykofyysisen fysioterapian asemaan Suomessa. Yhdistyksen toiminnan puitteissa jäsenet voivat luoda ammatillisia kontakteja ja saada uusia näkökulmia omaan työhönsä.

Liittymällä Suomen Psykofyysiseen Fysioterapiayhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi saat

  • Osallistumisen PSYFY:n järjestämiin koulutuksiin alennetulla jäsenhinnalla
  • Ilmaisen koulutuksen vuosikokouksen yhteydessä
  • Kolme kertaa vuodessa ilmestyvän PSYFY -jäsenlehden
  • Mahdollisuuden hakea apurahaa
  • Mahdollisuuden liittää yhteystietosi PSYFY:n internet-sivulla olevaan palveluntarjoajien listaan

Jäsenehdot

PSYFY:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä fysioterapeutin tutkinnon suorittanut Suomen Fysioterapeutit ry:seen kuuluva fysioterapeutti. PSYFY:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta kiinnostunut fysioterapeutti. Jäseneksi liittyminen ei edellytä erikoistumista psykofyysisen fysioterapiaan tai työskentelyä psykofyysisen fysioterapian alueella. Jäsenyyttä haetaan kirjallisesti lähettämällä hakemukset liity jäseneksi -lomakkeella. PSYFY:n jäsenmaksu on 25€/vuosi (myös eläkeläisille). PSYFY:n jäsenyys on henkilökohtainen, jäsenyyttä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

PSYFY:n kannattajajäseneksi voi liittyä PSYFY:n hallituksen hyväksymä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea PSYFY:n toimintaa. Kannattajajäsenyys ei edellytä fysioterapeutin tutkintoa tai kuulumista Suomen Fysioterapeutit ry:hyn. Kannattajajäsen saa kolme kertaa vuodessa ilmestyvän PSYFY-lehden, mutta ei muita jäsenetuja. Kannattajajäsenellä on yhdistyksen kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta eikä vaalikelpoisuutta. Kannattajajäsenyyttä haetaan kirjallisesti lähettämällä hakemukset  liity jäseneksi -lomakkeella. PSYFY:n kannattajajäsenyyden hinta on 100 e/vuosi

PSYFY:stä eroaminen tapahtuu kirjallisesti osoitteeseen sihteeri@psyfy.net.

Jäsenten verkostoituminen

  • Liity Facebook ryhmäämme! Facebookissa voit saada tietoa ja ilmoittaa psykofyysisen fysioterapian avoimista työpaikoista, koulutuksista, kursseista ja julkaisuista sekä muista jäseniämme kiinnostavista tapahtumista.
  • Jos haluaisit julkaista kirjoituksesi PSYFY-lehdessä, ota rohkeasti yhteyttä lehtivastaavaamme Hertta Hynniseen osoitteessa lehti@psyfy.net. Lukijoiden kirjoitukset ovat erittäin tervetulleita!