Kansainvälinen konferenssi Suomeen 2020

Kansainvälinen konferenssi Suomeen 2020

 

Kansainvälinen psykofyysisen fysioterapian konferenssi järjestetään Suomessa 2020

International Conference of Physical therapy in Psychiatry and Mental Health (ICPPMH) eli kansainvälinen psykofyysisen fysioterapian konferenssi järjestettiin Islannissa Reykjavikissa 10.-12.4.2018. Konferenessi järjestetään joka toinen vuosi. Tänä vuonna Suomesta oli mukana 18 osallistujaa.

ICPPMH:n kotisivulle tästä.

Seuraava konferenssi järjestetään 2020 ja järjestäjämaaksi valittiin Suomi! Valinta järjestäjämaasta tehtiin hakemusten perusteella. PSYFY on iloinen ja ylpeä siitä, että pääsee isännöimään ja emännöimään tulevaa tapahtumaa.

Tämän vuoden konferenssi oli monella tavalla varsinaista Suomijuhlaa. Terveystieteiden tohtori Merja Sallinen valittiin kansainväliseen organisaatioon (IOPTMH eli International Organisation of Physiotherapists in Mental Health) jatkokaudelle ja suomalaisten fysioterapeuttien Tiina Tikkasen ja Kati Jelekäisen workshop valittiin konferenssin parhaaksi. Onnea Suomi ja Suomen rautaiset fysioterapia-ammattilaiset!

PSYFY toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi kansainväliseen psykofyysisen fysioterapian konferenssiin Helsinkiin toukokuussa 2020.