Kevättapaamisen kuulumisia

Kevättapaamisen kuulumisia

Eilen jäsenistö kokoontui kevättapaamisen merkeissä Helsingissä Auroran sairaalan tiloissa. Kevättapaaminen sisälsi vuosikokouksen ja koulutusta työnohjauksesta.

Vuosikokouksessa päätettiin merkittävästä muutoksesta yhdistyksen toiminnan ja osallisuuden kannalta. Kokous päätti hakea tänä vuonna Suomen Fysioterapeutit ry:n yhteisöjäsenyyttä ja hyväksyi tähän liittyvät sääntömuutokset. Nyt olemme siis päättäneet hakea yhteisöjäsenyyttä, muutos ei kuitenkaan ole vielä voimassa. Yhteisöjänesyydestä tulemme tiedottamaan tarkemmin jatkossa. Yhdistyksen jäsenten kannalta muutos ei kuitenkaan vaikuta itse jäsenyyteen tai jäsenmaksuihin 🙂

Kokouksessa valittiin myös uusi puheenjohtaja ja hallitus. Puheenjohtajaksi valittiin Tanja Balk ja hallituksen jäseniksi Anna-Maija Terävä, Hannele Laitinen, Kirsti Niskala, Heli Kassila, Mervi Knuuttila, Jonna Päivänurmi, Saija Liuska ja Johanna Koskensalo. Onnea uudelle hallitukselle! 🙂 Hallitus esittäytyy tarkemmin seuraavassa jäsenlehdessä.

Kevättapaamisessa julkistettiin myös Vuoden PSYFYläinen 2017, Mikko Niiranen! Paljon onnea Mikolle! 🙂 Mikko palkittiin kunniakirjalla, PSYFY mukilla, kukilla, hänestä tehdään henkilökuva seuraavaan PSYFYn lehteen ja verkkosivuille, lisäksi hän pääsee tämän vuoden syyskoulutukseen maksutta.

Hannele Laitinen esitteli PSYFY:n työnohjauskannanoton ja työnohjauskyselyn tuloksia. Aihe herätti hyvää keskustelua tekeillä olevasta työnohjaksen suosituksesta.

Maj-Kristine Lindgrenin ohjaamassa työpajassa tutkittiin kokemuksellisesti pienryhmissä, mikä on olennaista työnohjauksessa psykofyysisen fysioterapian näkökulmasta. Työnohjausta arvostetaan ja se koetaan merkityksellisenä. Pohdimme Majn ohjauksessa kysymyksiä ”kuinka tehdään, mitä tehdään, miksi tehdään ja kuka olen tekijänä”.

Kevättapaamisen lopuksi julkistimme syyskoulutuksen ajankohdan ja teeman. Syyskoulutus järjestetään 22.-23.9.2017 Kuntoutussäätiöllä Helsingissä. Syyskoulutuksen teemana on ”Tunne kehosi, oivalla voimavarasi”.

Tällä hetkellä varmistuneet kouluttajat:

Kognitiivisen neurotieteen professori Lauri Nummenmaa,
Kasvatustieteen tohtori Annukka Häkämies,
Psykologian tohtori Eija Palosaari,
MSc, ft Riitta Keskinen-Rosenqvist,
Ft Sirpa Isomäki,
Ft Mikko Patovirta,
Ft Lora Andersson-Simppula,
Ft Netta Viitala.
Julkaisemme lähiaikoina varmistuneet koulutussisällöt ja aikataulun. Laita päivämäärät jo muistiin ja seuraa sivujamme! 🙂
Aurinkoista kevään jatkoa! 🙂